collcoll



     ˂˂˂


     projekty
     produkty
     výzkum 
     tým 
     kontakt
      

















Polpo by Kogo



Částečná rekonstrukce interiéru restaurace Polpo by Kogo 
Autor: Markéta Součková, Tereza Scheibová, Krištof Hanzlík
Foto: Michal Ureš
Místo: Praha, Nové Město
Rok: 2019



Kogo ristorante, se kterými opakovaně spolupracujeme, nás oslovili s faceliftem interiéru své restaurace Polpo by Kogo v Quadriu na Národní třídě. Zásah minimální, efekt maximální! Restaurace se zaměřuje na středomořskou kuchyni, chobotnice, čerstvé vůně, radost, moře, bubliny, požitek.

Zvětšili jsme kuchyň, do které se zákazníkům odkrývá pohled skrze vitríny s čerstvou rybou i chobotnicí. Částečnou výměnou nábytku jsme diverzifikovali zóny sezení tak, aby si každý typ zákazníka našel to svoje. Novou tapetou, malou džunglí z rostlin a šupinatou kapotáží baru doplněnou o změnu nasvětlení měníme atmosféru .

Rozsvícená šupina na baru je silný vizuální prvek interiéru, dominující i při pohledu z exterieru. Silný je natolik, že na sebe upozorňuje a láká, i když restaurace na noc zavře.




before and after:



email: 

mail@collcoll.cc
job@collcoll.cc
facebook: 

collcoll